Bodyreset Events

Bodyreset - Events
Bodyreset - Events
Bodyreset - Events

Op zaterdag 16 september nodigt het team Bodyreset, personal training, jou van harte uit voor een GRATIS saladenamiddag.

Onze saladenamiddagen zijn inmiddels legendarisch!, 6de editie!!!
Via deze manier ben je meteen overtuigd dat gezond eten ook lekker is!
Dit jaar koppelen we de activiteit “Het blotevoetenpad” eraan vast.
Een route van bijna 3km lang, enkel toegankelijk op blote voeten, een unieke ervaring!

DUS:

13Hr: Samenkomst Grand Café Amazone, Trichterweg 113, 3690 Zutendaal
15Hr: Blotevoetenpad, Zuurbroekstraat 16 te Zutendaal.


Schrijf je meteen in bij je volgende training en kies zo je salade!

Wij kijken ernaar uit!!!

Jouw team Bodyreset, personal trainingBodyreset - Events
Bodyreset - Events
Bodyreset - Events

Op zaterdag 24 en zondag 25 juni organiseert Bodyreset personal training het evenement 'Run for cancer research' met als doel zo veel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek.

Deze actie is tot stand gekomen omdat Nick Smeets (personal coach en sportmasseur bij Bodyreset personal training) de actie Run for cancer research is gestart.

Op zondag 5 november zal Nick de New York Marathon lopen, tijdens zijn voorbereiding worden verschillende acties ondernomen om geld in te zamelen. Bodyreset, personal training en in het speciaal Tom Ector maakt het mogelijk om een mooi evenement te organiseren dat bijdraagt aan het inzamelen van geld voor kankeronderzoek.

Het team van Bodyreset, personal training zal op 24 en 25 juni met meerdere loopbanden, een hometrainer en een crosstrainer klaarstaan zodat iedereen kan deelnemen en een steentje kan bijdragen aan genezing van kanker. Uiteraard verzorgen wij ook gezonde catering op zondag en een super entourage!

> Iemand die direct of indirect te maken krijgen met kanker leeft continu in onzekerheid, ook 's nachts. Daarom gaan wij ook 's nachts door met de actie en willen wij minimaal 1 van onze apparaten 24 uur non-stop laten 'lopen'!

Wil jij deelnemen?

Meld je dan nu aan! Geef jouw voorkeursdag en tijdstip door via events@bodyreset.be
We werken met tijdsblokken van een half uur, voor een half uur rennen/fietsen/steppen vragen wij een donatie van minimaal 15 euro voor de actie 'Run for cancer research'. Meer informatie vind je op: https://acties.kwf.nl/runforcancerresearch

Vanuit België doneren?

IBAN: NL92INGB0000012817
Ten name van: KWF Kankerbestrijding te Amsterdam.
Belangrijk is dat het volgende referentienummer erbij staat: GIGB20161199

Ook prijzen?

Wij mogen via prijsvragen ter plaatse ook mooie prijzen weggeven zoals:
Een boek; NOOIT MEER DIETEN van Sandra Bekkari,
T-shirts Technogym
Enz…

Wil jij meer doen?

Misschien wil jij wel voor 200€ ambassadeur van onze actie zijn?
Je krijgt hiervoor meteen een vermelding van jouw naam of bedrijfsnaam op oa. deze site, 2 uur sporten tijdens het event voor jezelf of te verdelen onder je collega’s. Elke deelnemer krijgt overigens ook een gratis les aangeboden door Bodyreset, personal training. Uiteraard mogen banners of ander promotiemateriaal van je bedrijf hier geplaatst worden tijdens het event. Vraag meer informatie hierover voor facturatie via events@bodyreset.be


        

        

           


Mama

In de nacht van 13 op 14 december 2014 werd duidelijk hoe het leven van het ene op het andere moment kan veranderen: mijn lieve mama bleek een agressieve hersentumor te hebben.
Een kleine twee jaar later, op 20 oktober 2016 heeft mama al haar liefde doorgegeven.

Mama heeft altijd genoten van alle kleine dingen en van iedere dag, mama plukte de dag: ‘Carpe Diem’. Daarom durf ik met een gebroken, maar ook met een gerust hart te zeggen dat mama heeft genoten van het leven.
Mama is dichtbij, op een mooie plek in ons hart.
We dragen haar liefde en zo blijven we altijd met elkaar verbonden.